joi, 30 decembrie 2010

Despre El si despre oameni.


Ai impresia ca ii cunosti mai bine decat se cunosc ei insusi,ca sunt acele persoane care te fac sa zambesti in fiecare zi,ca orice ai spune ei gasesc totul interesant,carora le pasa si care se dedica pentru tot ceea ce fac.
Superficiali si increzuti.
Mincinosi si intelepti.
Prieteni si straini.
Simpatici si fitosi.
Insa,printre atatia straini,exista o persoana care ma face sa zambesc zi de zi,care poate asculta si intelege totul si pentru care as face orice.Dragostea pe care o poarta pentru jumatatea sa nu se poate exprima in cuvinte.Ea doar se simte.Simti o conexiune cu celalalt si restul vine de la sine.Nu te mai poti gandi la altceva,speri doar sa o revezi cat de curand si sa o admiri ca si cand ar fi singura persoana de pe pamant care te face sa te simti asa.
Toate astea se intampla pana cand apare cineva,un strain,si iti vorbeste de parca te-ar cunoaste de-o viata.Nu stie nimic despre tine,insa spera la o relatie de durata,fara macar sa se prezinte si sa spuna doua vorbe despre ea.
Insa iluzia ei de a obtine ceea ce isi doreste se sfarseste cu niste replici reci si scurte,dand impresia de om sigur si fidel.
Despre oameni in general nu pot comenta nimic.Plangem si radem odata cu ei,iubim si uram odata cu ei,ne bucuram si ne intristam deopotriva,devenim darji si impatimiti,egoisti,pragmatici ori toleranti,tandri sau brutali,invinsi dar nu infranti,invingatori dar nu victoriosi pentru ca niciodata nu stii ce-ti rezerva clipa sau ziua de maine.
P.S.: Te iubesc pentru ceea ce esti si pentru tot ceea ce faci pentru mine.

2 comentarii: