marți, 29 decembrie 2009

La anul...fac totul altfel!:X..


Mai bine,se intelege! Dar chiar e nevoie sa schimbam totul? E suficient sa incepem cu lucruri mici,de la ticuri verbale(ce bine ar fi sa scapam de ele) la obiceiuri bad,very bad,de a barfi,ajungand pana la cele nesanatoase(fast-foodurile,tigarile sau aroganta)-si deja suntem cu un pas inainte!
Chair daca rezolutiilor nu prea le sta bine mici-de aceea ni le si propunem intr-un moment atat de special cum e cumpana dintre ani-e mai realist sa incercam cu pasi marunti. Iata cateva rezolutii care-ti garanteaza un start bun in noul an!
1. Incearca sa-ti controlezi rautatile! Chair daca nu reusesti sa faci asta in totalitat,propunet-i un program:din cele 5 ori cand treci pe langa rivala ta,nu bolborosi nimik mean la adresa ei. De 2 ori ai voie,dar doar in soapta...
2. Nu te mai plange de kilogramele in plus,apuca-te de sport-nu trebuie neaparat sa mergi de 3 ori pe saptamana la fitness,e de-ajuns sa te plimbi zilnik cu bicicleta.Sau cu catelul.
3. Ti-ai propus sa fii mai frumoasa-e posibil! Cum? Mancand sanatos,facand sport,ingrijindu-te si fiind mai dragutza cu cei din jur-atitudinea face totul!
4. Intotdeauna ti-ai dorit o camera vesela,colorata,darcrezi ca e prea complicat sau n-ai bani? Forget the excuses! Apuca-te sa o decorezi cu chestii fun facute de tine. Inspira-te de pe net,sunt o multime de site-uri pe care vei gasi idei bune!
5. Cultiva-ti un hobby. Indiferent ca e vorba de snowboard,acrobatii pe bicicleta,chitara sau pictat-un hobby iti face viatza mai frumoasa,iar pe tine mai interesanta. Urmareste oamenii care au o pasiune,chiar sunt mai cool!
6. Inprieteneste-te cu ideea ca nu ai intotdeauna dreptate(chiar daca ti-e greu sa crezi ca nu-i asha,dar se intampla...)
7. Citeste mai mult-propuneti un numar de pagini pe saptamana. apuca-te de o limba straina.
8. O sa invetzi mai bine! Esential in chestia cu scoala este sa gasesti ceva care sa-ti placa. Doar daca iti place poti fii intr-adevar buna la ceva. Cauta ce ti se potriveste tie,descopera-ti talentele!
9. Propune-ti sa fii mai putin egoista si sa gandesti mai mult si la dorintele prietenilor tai. Invatza salasi mai mult de la tine.
10. Incearca sa nu mai minti sau sa minti doar cand n-ai incotro-de exemplu,dupa ce s-a tuns prietena ta si arata oribil...

3 comentarii: